Beoordelingen van Delizia Pizzeria Leeuwarden

Recente recensies van Delizia Pizzeria Leeuwarden

5 sterren na 34 reviews

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en warm, erg vriendelijke bezorger!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was weer heerlijk en zoals altijd was de bezorging weer op tijd

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer geweldig lekker, goed gevuld, heel goed op temperatuur en een enorme aardige bezorger. Gewoon een super pizzeria

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was weer heerlijk en lekkerwarm. de bezorging was ook weer op tijd blikje fris werd nog later gebracht wat ze waren vergeten was gratis. Supper dat het nog speciaal werd gebracht wij waren het vergeten Top!!!!!!!!!!!!! bestellen daar zeker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer een geweldige pizza, lekker pittig, goed gevuld, goed heet, enorm aardige bezorger, kortom weer helemaal top!!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere smokey bbq kapsalon

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, voorgesneden en delicious

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snelle bezorging ! Prima dus

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke pizza, zoals gewoonlijk, altijd lekker, altijd goed heet. Ik vind het wel jammer dat je niet bij je bestelling extra ingrediënten kan bestellen, want ik vind knoflook ook zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had hier nooit eerder besteld maar deze (drukke) week alleen al twee keer! In de toekomst zeker weer! Als vegetariër is de keuze voor een pizza vaak wat matig, maar ik ben heel erg weg van de Primavera Speciaal. Ook de chili cheese nuggets zijn heerlijk en de patat is prima. Het warme eten is goed warm, de frisdrank goed koud. Vriendelijke bezorger ook.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten van de pizza’s en de pasta. Aanrader!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de spaghetti op de pizza doos vervoegen. De hele pizza zat aan de bovenkant geplakt.....

Reactie van Delizia Pizzeria:Goedemorgen, Wat vervelend om te horen, onze excuses hiervoor! ik zal het doorgeven aan de bezorgers zodat het niet meer gaat gebeuren. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Delizia pizzeria

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ditmaal een eenvoudige pizza met de kleinkids, maar het was weer superlekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was zo als gewoonlijk goed warm erg lekker en smaakvol..

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten. De pizza was zoals gewoonlijk goed gevuld en lekker warm.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs: ***** Service: ***** Wachttijd: ***** Ik ben zeer tevreden, eindelijk een kwalitatief goede pizzeria met klantvriendelijk personeel voor een fatsoenlijke prijs. Ik kan met honderd procent zekerheid zeggen dat ze een nieuwe vaste klant hebben!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het geweldig, lekker gevuld, goed warm, vriendelijke bezorger, kortom: alles prima!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza’s en tijdige bezorging

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig!! Pizza was heel goed gevuld en goed warm. Ik bestel snel weer want het is altijd prima!

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd. Vriendelijke bezorger.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Bestelling was er sneller dan verwacht, waar wij blij mee waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm & vers

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, goed gevuld en vriendelijke bezorging. Ga zo door!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service. Eten is ook top!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza en het was weer topkwaliteit!! Heel goed gevuld en heerlijk warm. Dit nieuwe restaurant is echt een aanrader!!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer heerlijk en goed gevuld, maar jammer dat hij niet echt warm was, volgende keer graag weer alles goed!

Reactie van Delizia Pizzeria:Goedemiddag Mevrouw, Wat vervelend om te horen, ik ga er een aantekening van maken en zorg ik ervoor dat het de volgende keer goed in orde komt! Met vriendelijke groet, Delizia pizzeria

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top broodje doner! De sla zat er al op en we kregen dus niet een bakje dat je meteen zal weggooien met salade. Verder waren de mailtjes duidelijk en was de bestelling er erg snel!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader.