Beoordelingen van Delizia Pizzeria Leeuwarden

Recente recensies van Delizia Pizzeria Leeuwarden

5 sterren na 107 reviews

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, precies optijd geleverd.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza met veel erop en lekkere knoflook saus. bezorging was helemaal snel ik had hem binnen 20 minuten in huis

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten, prima pizza

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had spaghetti carbonara, was goed gevuld, maar voor mij iets te gaar gekookt.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, afgeleverd op het aangegeven lever-moment. Helemaal super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza, ik heb ervan genoten

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mannen ga zo door!!PRIMA !!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zo als altijd, vers pittig en lekker, en op tijd, super lekker gegeten

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van smaak goed gevuld en op tijd bezorgd

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een doordeweekse dag, vond ik de tijd tussen bestelling en bezorging wel wat lang. Maar de pizza smaakte heerlijk.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed; maar 1 euro bezorgkosten.. en ook nog 0,25 extra als je met iDeal betaalt.... dat deed de vorige eigenaar beter.. maak dan gewoon je prijzen iets hoger..

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste de pepers, had extra besteld, en de dressing over de sla,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker, bezorging snel. Prima bodem. Het gratis drankje was een 'light' editie, en lust echt geen zoetstoffen. Sowieso houd ik niet echt van frisdrank. Wellicht icetea oid er bij zetten.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dubbele kapsalon is écht heel veel. Volgende keer neem ik gewoon de normale. Maar zoals altijd heel lekker :)

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

grote klasse.. en heerlijk van smaak.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een kipdöner en lamsdöner plate, beide heerlijk en de patat was nog knapperig! 3 sterren omdat we een lange haar vonden in 1 van de saladebakjes. Bezorging was precies op tijd en heel vriendelijk.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel zoals altijd

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en snel geleverd .. en kan deze Pizzeria van Harte aanbevelen

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld. Pizzas zijn altijd lekker (en warm) en ze zijn er altijd mooi op tijd (Westeinde). Keep up the good work!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd goed

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker het eten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza’s, vriendelijke bezorger, bezorging keurig op tijd.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en goed.. en snel..

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was verrukkelijk. en goede service. en snel. kan het een ieder aanbevelen .

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ciara waaide stevig door Leeuwarden, maar dat maakte de kapsalon alleen maar lekkerder. Top-service en top-eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk en kan het een ieder aanraden.. groet en tot een volgende keer

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, lekker en goed gevulde pasta. Patat was lekker knapperig.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekkere pizza,goed warm, snelle en vriendelijke bezorging.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger. Eten was prima. Heerlijk gegeten.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd door aardige vrolijke bezorger. Het eten was van de eerste tot laatste hap geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, vers en goed op temperatuur, super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spaghetti!!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet erg warm en later dan verteld bezorgd. Beetje jammer, is anders altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, en vers en goede temperatuur

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en op tijd. Helaas zat het gratis blikje drinken dat ik bij mijn bestelling had verwacht er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten, prima!!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker kwalitatief eten en altijd snel en warm bezorgd, vriendelijke bezorger! Tot de volgende x toppers! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, goed warm, kortom: het was weer super!!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima en mooi op tijd!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza, goed warm , niks op aan te merken!!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza, en keurig op de afgesproken tijd geleverd.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer had ik spaghetti, het was heerlijk romig, topkwaliteit!!!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dampend heet geleverd, goed van smaak!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, maar ik vond de pizza echt slecht, weinig smaak, enorm veel paprika, dat was eigenlijk het enige wat je proefde, heel weinig spaanse peper, niet goed warm, kortom een slechte beurt dit keer. Een andere kok ofzo?

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super, pizza's waren goed heet, bezorger heel erg vriendelijk, kortom alles weer perfect zoals gewoonlijk

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten, goed gevulde pizza, snelle bezorging, kortom het was weer perfect!!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer geweldig! Goed gevuld, goed heet en een vriendelijke bezorger. kortom alles prima.

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, altijd rijk belegde pizza, goed heet en prima bezorging

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was weer geweldig , de bezorger altijd vriendelijk, dus alles helemaal goed!! Tot de volgende keer.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een super lekkere pizza,goed warm, hele aardige bezorger, kortom een 10 plus!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Primavera-pizza (vegetarisch) en Chili cheese nuggets zijn altijd een succes! Snel bezorgd ook en heet bij aankomst!

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was erg lekker. Knapperig zoals het hoort. Pasta was overheerlijk en goed gevuld. Bezorger keurig op tijd en erg netjes en aardig. Al met al zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heerlijk gegeten, en op tijd, aanrader

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waren weer geweldig lekkere pizza's! Dank je wel!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer helemaal top!! Zo lekker gegeten, het kan niet beter, pizza is goed gevuld, goed van temperatuur, bezorger heel erg vriendelijk, kortom een top restaurant

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en exact op tijd bezorgd!

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste kapsalon van heel lwd en omstreken! Je krijgt veel eten voor je geld en smaakt heerlijk.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en lekker warm bij bezorging

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en warm, erg vriendelijke bezorger!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was weer heerlijk en zoals altijd was de bezorging weer op tijd

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer geweldig lekker, goed gevuld, heel goed op temperatuur en een enorme aardige bezorger. Gewoon een super pizzeria

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was weer heerlijk en lekkerwarm. de bezorging was ook weer op tijd blikje fris werd nog later gebracht wat ze waren vergeten was gratis. Supper dat het nog speciaal werd gebracht wij waren het vergeten Top!!!!!!!!!!!!! bestellen daar zeker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer een geweldige pizza, lekker pittig, goed gevuld, goed heet, enorm aardige bezorger, kortom weer helemaal top!!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere smokey bbq kapsalon

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, voorgesneden en delicious

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snelle bezorging ! Prima dus

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke pizza, zoals gewoonlijk, altijd lekker, altijd goed heet. Ik vind het wel jammer dat je niet bij je bestelling extra ingrediënten kan bestellen, want ik vind knoflook ook zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had hier nooit eerder besteld maar deze (drukke) week alleen al twee keer! In de toekomst zeker weer! Als vegetariër is de keuze voor een pizza vaak wat matig, maar ik ben heel erg weg van de Primavera Speciaal. Ook de chili cheese nuggets zijn heerlijk en de patat is prima. Het warme eten is goed warm, de frisdrank goed koud. Vriendelijke bezorger ook.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten van de pizza’s en de pasta. Aanrader!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de spaghetti op de pizza doos vervoegen. De hele pizza zat aan de bovenkant geplakt.....

Reactie van Delizia Pizzeria:Goedemorgen, Wat vervelend om te horen, onze excuses hiervoor! ik zal het doorgeven aan de bezorgers zodat het niet meer gaat gebeuren. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Delizia pizzeria

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ditmaal een eenvoudige pizza met de kleinkids, maar het was weer superlekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was zo als gewoonlijk goed warm erg lekker en smaakvol..

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten. De pizza was zoals gewoonlijk goed gevuld en lekker warm.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs: ***** Service: ***** Wachttijd: ***** Ik ben zeer tevreden, eindelijk een kwalitatief goede pizzeria met klantvriendelijk personeel voor een fatsoenlijke prijs. Ik kan met honderd procent zekerheid zeggen dat ze een nieuwe vaste klant hebben!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het geweldig, lekker gevuld, goed warm, vriendelijke bezorger, kortom: alles prima!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza’s en tijdige bezorging

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig!! Pizza was heel goed gevuld en goed warm. Ik bestel snel weer want het is altijd prima!

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd. Vriendelijke bezorger.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Bestelling was er sneller dan verwacht, waar wij blij mee waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm & vers

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, goed gevuld en vriendelijke bezorging. Ga zo door!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service. Eten is ook top!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza en het was weer topkwaliteit!! Heel goed gevuld en heerlijk warm. Dit nieuwe restaurant is echt een aanrader!!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer heerlijk en goed gevuld, maar jammer dat hij niet echt warm was, volgende keer graag weer alles goed!

Reactie van Delizia Pizzeria:Goedemiddag Mevrouw, Wat vervelend om te horen, ik ga er een aantekening van maken en zorg ik ervoor dat het de volgende keer goed in orde komt! Met vriendelijke groet, Delizia pizzeria

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top broodje doner! De sla zat er al op en we kregen dus niet een bakje dat je meteen zal weggooien met salade. Verder waren de mailtjes duidelijk en was de bestelling er erg snel!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader.